THE VEGETARIAN BUTCHER NoBeef burger 2,26kg (20x113g)

8710522969465

Hinnad

Hinnad võivad muutuda ja erineda. Püüame tagada andmete täpsuse, kuid ei saa garanteerida, et siin esitatud hinnaandmed on alati ajakohased või õiged.

Toitumisalane teave

100 g/ml kohta

Energia 207 kcal
Rasvad 14,00 g
millest küllastunud rasvhapped 4,90 g
Süsivesikud 6,20 g
millest suhkrud 0,50 g
Valgud 12,00 g
Sool 1,30 g

Koostisosad

Koostisosad: taimne mass (48%) [vesi, SOJAVALGU kontsentraat, tekstuurne NISUVALK (NISUVALK, NISUJAHU), isoleeritud SOJAVALK, NISUGLUTEEN, SOJAOAD, NISUTÄRKLIS], vesi, päevalilleõli, kartulivalk, palmiõli, paksendaja (metüültselluloos), lõhna- ja maitseained, tapiokitärklis, sool, äädikapulber (kange veiniäädikas, happesuse regulaator (naatriumhüdroksiid E 524))), punapeedimahl, psülliumi kiud, vürtsid (valge pipar, must pipar), ODRALINNASE ekstrakt, maltodekstriin, happed (õunhape E296, sidrunhape E330), tsitruskiud, toiduvärv (paprikaekstrakt E160c), antioksüdant (askorbiinhape E300), raud, vitamiin B12. Võib sisaldada muid GLUTEENI sisaldavaid helbeid. Sobib rangetele taimetoitlastele. VALMISTAMINE: Pannil: sulatatud burgeri jaoks kuumuta pann ILMA õlita. Prae burgereid 8-9 min keskmisel kuumusel, pöörates neid ümber iga 2 min järel. Parima tulemuse saamiseks kasuta mittenakkuvat panni. Külmutatud burgeri jaoks (-20°C) on küpsetusaeg 12-14 min. Burgeri sisetemp peaks olema 72°C ümber 1 min. Serveeri