Hinnad
Hinnad võivad muutuda ja erineda. Püüame tagada andmete
täpsuse, kuid ei saa garanteerida, et siin esitatud
hinnaandmed on alati ajakohased või õiged.
Toitumisalane teave
100 g/ml kohta
Energia | 93 kcal |
Rasvad | 0,50 g |
millest küllastunud rasvhapped | 0,40 g |
Süsivesikud | 4,00 g |
millest suhkrud | 3,40 g |
Valgud | 18,00 g |
Sool | 0,10 g |
Koostisosad
piimatoode, mida valmistatakse pastöriseeritud piimast või lõssist (rasvata piim), mida hapendatakse madalal temperatuuril (50...60 °C) piimhappebakterite puhaskultuuride juuretisega. Selle käigus kogunevad piimavalgud, kaseiin valgeteks tombukesteks, mis sadestuvad anuma põhja. Selline sade (kalgend) ongi kohupiim. Kõrvalsaadusena tekkiv rohekas vedelik on vadak, mis eraldatakse kalgendist separeerimise teel.