Hinnad
Hinnad võivad muutuda ja erineda. Püüame tagada andmete
täpsuse, kuid ei saa garanteerida, et siin esitatud
hinnaandmed on alati ajakohased või õiged.
Toitumisalane teave
100 g/ml kohta
Energia | 280 kcal |
Rasvad | 4,10 g |
millest küllastunud rasvhapped | 1,00 g |
Süsivesikud | 52,00 g |
millest suhkrud | 9,30 g |
Valgud | 7,90 g |
Sool | 0,70 g |
Koostisosad
Nisujahust kandiline lapi leib. Temperatuuril -18°C säilib 9 kuud, toatemperatuuril (peale sulatamist) 5 päeva. Sulata toatemperatuuril u 1 tund. NISUJAHU, RUKKIJAHU, vesi, suhkrusiirup, pärm, suhkur, rapsiõli, NISUGLUTEEN, sool, juuretis (NISU), kergitusaine E503, ODRALINNASED, taimsed emulgaatorid (E471, E472).